Flits-RT-sessie

Merkt u tijdens het thuiswerken dat uw kind moeite heeft met een bepaald type verhaaltjessom of lukt het hem/haar maar niet die ene speciale spellingregel goed toe te passen? Of is er een werkblad waar hij/zij niet uitkomt en ontbreekt het u momenteel aan de tijd om hem of haar hierbij te begeleiden?

Dan kan ik helpen met een korte uitleg van maximaal 15 minuten via videobellen met Zoom voor maar €10,-.

 

Let op! Maximaal 2x per week voor 1 kind (heb je vaker nodig, dan adviseer ik een volle digitale RT sessie van 45 minuten, zie ook tarieven).

Hoe werkt het?

U vult het formulier hiernaast in met de volgende gegevens:

  1. Uw naam en adres (voor de volledigheid van de factuur)
  2. Voornaam van uw kind
  3. Groep van uw kind
  4. Om welk vak gaat het? (bijv: rekenen)
  5. Om welk onderwerp gaat het? (bijv: breuken)
  6. Welke dag/welk tijdstip komt het beste uit?

 

En dan?

Vervolgens plan ik uw kind in en stuur de factuur. Gelieve deze te betalen voor aanvang van de sessie, anders kan deze niet plaatsvinden.

Tevens is het handig Zoom van tevoren geïnstalleerd te hebben via de link die ik u zal sturen of maak alvast een account aan op https://zoom.us/signup (hier is tevens hun privacystatement te vinden wat ik aanraad om te lezen).

 

Voor de flash sessies wordt uw e-mailadres enkel gebruikt voor het inplannen van een Zoom-sessie en het verzenden van de factuur. Adresgegevens worden enkel gebruikt voor het volledig maken van de factuur.

Aanmeldformulier Flits-RT-sessie