Remedial teaching in Den Haag

 

‘Ik voel dat er meer in mijn kind zit dan dat hij op school laat zien.’

‘Het lijkt of mijn dochter het plezier in school heeft verloren.’

‘Eerst lukte het hem nog wel om mee te komen, maar nu mijn zoon in groep 5 zit, krijgt hij een steeds grotere achterstand.’

 

Wellicht herken je jouw situatie in bovenstaande uitspraken.

Hoe fijn zou het dan zijn als jouw kind weer met meer plezier en vertrouwen in zichzelf naar school zou gaan? Als hij/zij weer groei laat zien in die vakken waar hij/zij toch zo’n moeite mee heeft de laatste tijd?

 

Wellicht is Remedial Teaching een oplossing

Kinderen en jongeren gaan naar school om verschillende vaardigheden te leren.

Soms hebben ze echter een duwtje in de rug nodig bij de vakken die zij op school aangeboden krijgen.

Hierbij kan Remedial Teaching (letterlijk 'verbeterend leren', ook wel afgekort tot 'RT') een helpende hand bieden. 

In de begeleiding staat het kind centraal en wordt er naar de specifieke behoeftes van ieder kind gekeken. Ieder kind is uniek en elke begeleiding wordt hierop aangepast. 

Mijn specialisme ligt op het gebied van rekenen, maar ik help kinderen ook bij problemen met spelling, taal, executieve functies, begrijpend lezen of andere vakken die op de basisschool gegeven worden. 

 

Hoewel ik ook RT en bijles geef na schooltijd, zijn kinderen 's morgens het meest ontvankelijk voor instructie, daarom heeft RT in de ochtenduren de voorkeur. Dit kan zowel in mijn praktijkruimte als op de school van uw kind.

De school moet dan beschikken over een rustige werkplek waar ik met het kind kan werken. 

Dit laatste heeft tevens als voordeel dat u uw kind 's ochtends alleen naar school hoeft te brengen en u niet tussentijds heen en weer hoeft te rijden tussen praktijk en school.

 

Stuur me een vrijblijvende mail voor meer info of het inplannen van een gratis kennismakingsgesprek.


'Mirjam is een fantastische hulp voor mijn zoon geweest. Hij had een achterstand o.a. in spelling en ze heeft hem goed geholpen. Hij is altijd blij naar de lessen gegaan en kwam altijd blij terug. Wij gaan je missen nu dat hij het VO begint.'

Erika, moeder 


'Wow, ik begreep dit op school nooit en nu snap ik het ineens!'

Iza, groep 8