Boos

‘Juf, Thomas mag wel met je mee, maar hij zit nu even op de time-out-plek, want hij is erg stout geweest.’ Ik hoor aan de stem van de juf dat zij niet blij is met Thomas’ gedrag van die ochtend. Ik zie Thomas in elkaar gedoken aan een tafeltje onder het bord zitten.

Lees meer »

Rekenmuurtje

Misschien herken je het wel: jouw kind is altijd goed meegekomen met rekenen op school. Nu zit hij in groep 6 of 7 en ineens lijkt het achteruit te gaan tijdens de methodetoetsen en de Cito.

Lees meer »

Hardloopmaatje

For (sort of) English, see below. Ken je die moeders die altijd zeggen dat ze wel willen sporten maar de tijd er niet voor kunnen vinden? Van die moeders die een 'die-ene-zak-paprikachips-was-misschien-iets-teveel-van-het-goede'-kont hebben? Die vrouwen die maar klagen en klagen over hun lijf en zich niet fit voelen, maar er ondertussen niks aan doen?

Lees meer »

Girls night out!

For (sort of) English, see below. Wow, wat hebben wij een ultra-lieve en attente mannen! Kregen we zomaar een dagje/nachtje in een hotel cadeau!

Lees meer »

Something's coming...

For (sort of) English, see below. Er zit iets leuks aan te komen! Hou Studio Meer in de gaten! Op Facebook, Instagram of hier op de site!

Lees meer »

Preemiepower

(for (sort of) English, see below) Voor alle ouders van prematuren die een hart onder de riem nodig hebben

Lees meer »

BOEEEEH!

(For (sort of) English, see below) In navolging van mijn vorige blog, vandaag nog zo'n juweeltje van een herinnering!

Lees meer »

Poppetje!

(For (sort of) English, see below) Soms komen er ineens van die herinneringen in je hoofd waar je van gaat glimlachen. Dit gebeurde mij vandaag ook.

Lees meer »